Kartal Yuvası - Beşiktaş JK Kurumsal Online Alışveriş Sitesi | Gizlilik ve Güvenlik

GİZLİLİK VE GÜVENLİK

Sitemizde kredi kartı işlemi için haberleşmede her aşama güvenlik altına alınmıştır.

Site-Ziyaretçi Haberleşme Güvenliği:
Sitemizin sipariş sayfalarında site ile ziyaretçi arasındaki haberleşme 128 bit SSL standartında gerçekleşmektedir. Söz konusu haberleşme standardı çok sayıda işlem gören sitelerde dahi güvenle kullanılan bir niteliktedir. Kredi kartı bilgilerinin verileceği sayfada bu haberleşme biçiminin bulunup bulunmadığını, sayfaya erişildiğinde adres çubuğunda yazan ifadenin http://.. biçiminde değil, https://.. biçiminde oluşu ifade etmektedir. Bu nitelikteki sayfalara eriştiğinizde tarayıcının sağ alt köşesinde kilit işareti de yer almaktadır.

Site-Banka Haberleşme Güvenliği:
Kredi kartı bilgilerinin siteden bankaya aktarılması ile ilgili güvenlik, bankanın sunduğu maksimum güvenlik ile gerçekleşmektedir. Söz konusu güvenliğin çok sayıda bileşenin yanında, CVV2/CVC2 kodu da çalıntı kart veya kart bilgileri ile alışverişe karşı önlem olarak sitemizde kullanılmaktadır.

Site İçi Veri Güvenliği:
Güvenli ortamda yapacağınız işlemlerde siz ve kredi kartını size tahsis esen banka haricinde hiçbir kişi, kurum ve kuruluş tarafından bilgilerinize ulaşamamaktadır. Kredi kartı işlem sayfası kart bilgilerini doğrudan banka POS sistemine iletmekte ve işlem sonucunu müşteriye bildirmektedir. Kredi kartı bilgileri e-posta veya benzeri yöntemlerle aktarılmamaktadır. Online işlemin bir sonucu olarak aktarılan kredi kart bilgilerine tarafımızdan erişilmesi mümkün değildir.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Kartal Yuvası’ndan kişiselleştirilmiş doğrudan pazarlama iletileri almak için kişisel verilerimin işlenmesini kabul ediyorum. Kartal Yuvası, seçmiş olduğum e-posta, sms veya posta gibi kanallardan benimle iletişime geçebilir. Gizlilik Politikası'nı ve Kullanım Koşulları'nı okuyup kabul ettiğimi onaylarım.

Beşiktaş Sportif Ürünler San. ve Tic. A.Ş. tarafından kişisel verilerimin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme 6698 sayılı yasanın 5/1 maddesi uyarınca açık ve serbest iradem ile onay veririm.

GİZLİLİK POLİTİKASI

Kartal Yuvası, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, cinsiyet, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. Kartal Yuvası’na ait sunucularda toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece Kartal Yuvası bünyesinde kullanılmaktadır. Kartal Yuvası üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Kartal Yuvası, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde kartalyuvasi.com.tr adresli site kullanımı sırasında izlediği ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, daha özel ve etkin bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla Kartal Yuvası iş ortakları ile paylaşılabilmektedir.

Müşteri bilgileri, ancak bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince paylaşılması zorunlu olan durumlarda sadece resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Kartal Yuvası tarafından gönderilen maillerin alt kısmında bulunan "Mail listemizden ayrılmak istiyorsanız, şu linki kullanınız" linkine tıklayarak, ya da site üzerinden hesabınıza giriş yaptığınızda ‘’Bilgilerim’’ bölümünde "Profil Bilgilerim" alanında "Kampanyalardan haberdar olmak istiyorum" seçeneğini boş bırakarak mail gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Müşterinin üçüncü kişilerle ilgili şahsi nitelikteki bilgiler vermiş olması durumunda söz konusu kişi ya da kişileri şahsi nitelikteki bilgilerinin işlenmesi ve kullanılması hakkında bilgilendirme ve söz konusu bilgilerin yukarıda belirtilen amaçlarla kullanılması için açık rızalarının alınması sorumluluğu Müşteri’ye ait olacaktır.

Mevzuat çerçevesinde müşterilerin verilerinin nasıl kullanıldığına ilişkin bilgi talep etmek, varsa yanlış verilerin düzeltilmesini istemek, elde edilmiş verilerin silinmesini veya yok edilmesini istemek, bilgilerin Türkiye dışına aktarılıp aktarılmadığını öğrenmek, işlemeye itiraz etmek ve varsa uğradığı zararın giderilmesini talep etmek hakları bulunmaktadır.

Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Kartal Yuvası veya ona hizmet veren diğer şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Kartal Yuvası arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Müşteri bu web sitesine üye kaydı yaptırdığında ve bilgilerini verdiğinde söz konusu bilgileri Kartal Yuvası’na ifşa etmemize ve/veya aktarmamıza açık biçimde onay vermiş olduğu konusunda bilgilendirilmiştir.

Müşteri, Kartal Yuvası tarafından bilgilerinin sadece faaliyet ile ilgili olarak kullanılacağı, işleneceği ve Kartal Yuvası ve verilerin işlenmesi amacıyla Kartal Yuvası’nın belirlediği şirketlere aktarılacağı konusunda açıkca bilgilendirilmiş ve açık rızası alınmıştır.

Bu bilgileri iş faaliyetlerimizde (sahtecilik soruşturmaları, fatura tahsilatı, üyelik ve ödül programları, teknolojik hizmet tedariki, finansal işlem yönetimi, lojistik hizmetler, nakliye, sipariş yönetimi ve müşteri hizmetleri ve/veya satın alma işlemlerinde kullanıcılarımıza yeterli güvenceleri sunmak için web sitemizde gerçekleştirilen işlemlerin analizi gibi) ya da alışveriş işlemlerinizi işleme koymak için gerekli olduğunda bize yardımcı olan Kartal Yuvası’nın yan ve bağlı kuruluşlarına, üçüncü taraf bilgi işlemcilere, icra merkezlerine, finansal kurumlara veya diğer üçüncü parti hizmet tedarikçilerine de ifşa edebiliriz. Bu web sitesinde ya da bize bilgi verdiğinizde bilgilerinizin tarafımızdan belirtildiği gibi ifşa edilmesine ve işlenmesine açık biçimde onay vermiş olursunuz. Bu erişim/ifşa için vermiş olduğunuz rıza hizmetlerin sunulmasındaki etkinliği sağlamak amacıyla Türkiye dışında yerleşik olabilecek tedarikçileri de içerecektir.

Kartal Yuvası, müşterinin verilerinin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde verileri sileceğini, yok edeceğini veya anonim hale getireceğini beyan eder.

Müşteri (siz) verdiği bilgilerin gerçek ve doğru olduğunu garanti eder ve bu bilgilerde herhangi bir değişiklik olduğunda bize bildirmeyi taahhüt eder. Kayıt formunda belirtilen yanlış, eksik ya da tam olmayan bilgiler nedeniyle web sitemizin, web sitesi sorumlusunun ya da herhangi bir üçüncü kişinin maruz kalabileceği zarar ya da kayıptan Müşteri sorumlu olacaktır.

Bu web sitesinde siteyi ziyaretiniz sırasında edinilen bilgileri içeren küçük metin dosyaları olan ve temel amacı web sitesini ziyaret deneyiminizi iyileştirmek olan çerezler kullanmaktayız.

"Şirketinize ait markalara ilişkin sosyal paylaşım, antrenman, spor, reklam vb. Konularda oluşturulan uygulamalara, işbu web sitesinde tanımlı olan ve tarafıma ait üyelik bilgilerinin tanımlanmasını ve bu üye bilgilerimle ilgili aplikasyonlara üyeliğimin yapılmasını kabul ediyorum. Bu kapsamda üyelik bilgilerimin, ilgili aplikasyonlar için kullanılmasına, işlenilmesine ve bu bağlamda transfer edilmesine onay veririm.”

Kartal Yuvası’na dilediğiniz an info@kartalyuvasi.com.tr adresinden e-posta yoluyla ve 0850 399 1903 numaralı müşteri hizmetleri telefon numarasından hafta içi 10:00 – 18:00 saatleri ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Adresi : Vişnezade Mahallesi Kadırgalar Caddesi No:1 Vodafone Park 34357 Beşiktaş - İstanbul
Telefon : 0850 399 1903
E-posta : info@kartalyuvasi.com.tr

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU

Şirketimiz ve/veya çalıştığımız markalar tarafından analiz edilerek size özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması, izin tercihleriniz doğrultusunda ticari elektronik ileti gönderilebilmesi, posta iletilmesi, anket ve tele satış uygulamaları, bir takım kullanım verilerinizin raporlanması ve değerlendirilmesi, istatistiki analizler yapılması, Şirketimizin ve şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla üye işyerlerimize, iş ortaklarımıza, çalıştığımız markalara, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumu ve özel kişilere, KVKK’nın 8. Ve 9. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. Kişisel verileriniz gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ile yukarıda bahsedilen amaçların gerçekleştirilmesi için yurtiçinde tutulabileceği gibi yurtdışına da aktarılabilecektir.

Kişisel verileriniz, yürürlükteki mevzuata uygun şekilde; şirketimiz, ortaklarımız, grup şirketlerimiz, iştiraklerimiz, şube ve irtibat bürolarımız, iş birliği yaptığımız ya da sözleşme ilişkisi bulunan çözüm ortaklarımız, markalarımız gibi kanallar aracılığıyla sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda toplanabilir, bilgileriniz bu 3.şahıs firmalarca da mevzuata aykırı olmamak şartıyla işlenebilir. Bu konuda onay vermemeniz durumunda bunu her an bildirebilirsiniz; biz de bilgilerinizi gerektiği şekilde erişime kapalı tutarız. Ancak bunu kabul etmemeniz bazı durumlarda hizmetlerimizde işlevlerin kısıtlanmasına yol açabilir.